Het woonproject Ter Leeuwen is het ideale woonproject voor mensen die slim willen aankopen en investeren. Niet alleen omdat de kwaliteiten op vlak van mobiliteit steeds belangrijker zullen worden, maar vooral omdat de omgeving van de Albert Van Cotthemstraat en de Bergensesteenweg er binnenkort helemaal anders zal uitzien. Met de heraanleg van de Bergensesteenweg zullen de kopers in dit project zonder twijfel binnen enkele jaren al een meerwaarde realiseren.

Architectuur

Ter Leeuwen is ontstaan op de tekentafels van HUB Architecten. Het bureau is daarmee niet aan zijn proefstuk toe. In het ontwerp werd volop rekening gehouden met de uitdagingen van de omgeving: een aaneenschakeling van volumes aan de voorzijde waarin hier en daar een insprong de uniformiteit verbreekt. De appartementen beschikken over mooie terrassen. Ook aan grote ramen werd gedacht, wat zorgt voor veel lichtinval !

Oog voor detail

Een belangrijke troef van Ter Leeuwen is de onvergelijkbare afwerking. Duurzame materialen en een doorgedreven isolatie zetten de toon. Maar wie verder kijkt, merkt ook dat er een parketvloer wordt voorzien in de plaats van de doorsnee laminaat en inductiekookplaten in de keuken. Stuk voor stuk details die van de aankoop van een appartement in Ter Leeuwen een slimme investering maken.

Stuur een mailtje